Escape room in Den Haag

Escape room Den Haag

Wil je een escape room in Den Haag bezoeken? Bij de escape room in Den Haag draait het om teamwork. Het bezoeken van de escape room in Den Haag is dan ook een ideaal uitje om te doen met een team van je werk. Ook is het geschikt als uitje met familie of vrienden. Het is de bedoeling dat je binnen een uur de oplossing vindt. Dan is dus bepaald wie de winnaar van het spel is geworden.

Een escape room is geschikt voor verschillende leeftijden

Een uitje naar een escape room is voor verschillende leeftijden geschikt. Je kunt er dus met verschillende mensen naartoe gaan. Zo kun je naar de escape room gaan als onderdeel van een kinderfeestje. Ook kan het geschikt zijn als bedrijfsuitje. Per leeftijd zijn er ook verschillende varianten beschikbaar. De duurt van de escape room ligt alleen wel altijd op een uur. Bij kinderen is er ingespeeld op hun ontwikkeling. Deze is namelijk zo aangepast dat het kinderen lukt om zelf achter de oplossing te komen. Het moeilijkheidsniveau ligt dus lager dan bij volwassenen. Toch is het wel handig als er een ouder meegaat om alles in goede banen te leiden.

Escape room voor volwassenen

De escape room voor volwassen is natuurlijk moeilijker dan die voor kinderen. Zo is het thema bij volwassenen de brandweer. Je moet als team uitrukken zodra je een signaal hebt binnen gegeven. Het is dan de uitdaging om te ontsnappen uit het gebouw die zogenaamd in brand staat. Je moet gedurende het uur allemaal puzzels oplossen. Anders gaat het gebouw namelijk instorten. Hier heb je maar één uur de tijd voor. Dit vraagt dus volle inzet van iedereen en het teamwork wordt dan ook flink op de proef gesteld. Je moet zien te voorkomen dat het pand in elkaar gaat storten. Bij de escape room is trouwens ook de echte brandweer betrokken. Op die manier heb je een net-echt ervaring.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*