Design t-shirt met quote

t shirt met quote

Soms zie je iemand lopen in een t-shirt met een geinige uitspraak erop, en dan denk je: “Dat wil ik ook!” Maar zo’n shirt dan vervolgens ook vinden is nog knap lastig. Sommige kledingstukken zijn allang niet meer in de verkoop, niet in de goede maat verkrijgbaar of in een kleur die je eigenlijk niet zo goed staat. Of misschien wil je eigenlijk dat de quote op het shirt nét een beetje anders is, zodat hij beter bij jouw persoonlijke ervaring past. Je kunt natuurlijk dagenlang uren door winkelcentra slenteren, op zoek naar het perfecte shirt, maar je kunt ook gewoon je eigen t-shirt met quote designen. Als je weet wat je er op wil hebben staan, en je weet wat je uit wil stralen, dan zijn er zat aanbieders die voor jou zo’n shirt kunnen bedrukken

Maak het lekker zelf 

Altijd al een echt design t-shirt met quote gewild? Je kunt het natuurlijk ook zelf maken, met watervaste stift die in de was blijft zitten, of met verf die bedoeld is voor het verven van kleding. Ook kun je helemaal je eigen lettertype kiezen, of misschien wil je er wel een plaatje bij. Dat kan je, naast verven of schrijven, ook met strijkpapier voor elkaar krijgen. Zo is je t-shirt met quote-design helemaal uniek!

Geen tijd? Geen probleem

Heb je daar allemaal geen tijd, ruimte of de materialen voor? Dat is natuurlijk geen probleem. er zijn zat plekken en drukkerijen waar je terecht kan voor jouw design t-shirt met quote. Bij veel traditionele drukkerijen kun je je eigen ontwerp gewoon via internet opsturen, en drukken zij het voor je af. Maar je kunt ook kiezen voor een zeefdrukkerij, voor een nog uniekere uitstraling. Dat laatste is wellicht wel wat duurder. Het is net wat je wil, wat er bij je past en hoeveel budget je er voor hebt. Maar jouw eigengemaakte shirt, dat komt er sowieso!

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*