Het beste wasrek dat je ooit hebt gezien

Wasrek

Een wasrek staat altijd in de weg. Want niemand heeft daar een speciale kamer voor. Daar heb je gewoon geen plek voor. Dus de ene keer staat het wasrek (of is het nou droogrek?) in de gang, in de zomer zet je hem misschien een keer in de tuin, maar bij een regenbui moet je hem snel weer naar binnen verplaatsen. Oh, en dan kan je kind/partner/huisgenoot er even niet langs, en klapt hij zo de zijkant op, waardoor je was helemaal niet droogt. Maar dat is nu allemaal verleden tijd! Er bestaan namelijk ook gewoon plafonddroogrekken!

Een plafonddroogrek bestaat gewoon

Wat zeg je, een plafonddroogrek?! Valt jouw mond ook open van verbazing nu je dat hoort? Dat zijn van die ideeën waarvan je denkt: ‘Waarom heb ik die niet bedacht en er een patent op aangevraagd’. Ja, toch! Okee, je hebt er misschien even een klusjesman voor nodig, maar dan hangt je wasrek/droogrek gewoon. Aan je plafond! Uit de weg! Je was kan lekker drogen op z’n eigen plek, zonder dat je er last van hebt. Beste uitvinding ooit.

De voordelen van een plafonddroogrek

Een droogrek dat je aan het plafond kunt hangen heeft eigenlijk alleen maar voordelen. Ten eerste natuurlijk dat je ruimteprobleem meteen is opgelost. Ten tweede kun je er lekker veel was aan hangen. Als je dat wilt. Er zijn namelijk allerlei maten en modellen verkrijgbaar. Ten derde kan je was lekker languit hangen. Helemaal vanaf het plafond tot aan de grond. Nouja, zulke lange dekbedovertrekken zul je zelfs niet hebben, maar toch. Een voordeel van languit hangen is dat je was sneller droogt, dat is dus het vierde voordeel. En, vordeel vijf, hangt er geen was aan het rek, dan valt je droogrek nauwelijks op.

Aan welk plafond hang jij je wasrek?

Als je een zolder hebt, is dat natuurlijk een goede plek. Maar ook boven de trap, want daar gebeurt echt helemaal nooit iets. Ook de badkamer is een favoriet. Waar ga jij hem hangen?

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*