Bewustzijnscoach

Bewustzijnscoach

Weet je dat je naar een bewustzijnscoach kunt gaan voor hulp bij het vastlopen in het leven. Die jou kan leren om je bewustzijn te vergroten over hoe het leven in het universum werkt. Naar aanleiding waarvan je handigheid kunt krijgen in hoe je dat voor jezelf ten positieve kunt inzetten om het beste eruit te halen. Lees in deze blog wat de bewustzijnscoach je in het geval van het vastlopen in het leven kan bieden. En hoe je jezelf kunt leren om in plaats daarvan vooruit te gaan in de richting van een leven vol geluk, liefde en positiviteit. Dat voor een ieder van ons gemakkelijk binnen handbereik is.

Hoe werkt een bewustzijnscoach bij het vastlopen in het leven?

Veel mensen kennen momenten in hun leven dat, wat ze ook doen, alles lijkt tegen te zitten. Dit kan tot wanhoop drijven. Een misvatting is dat men negatieve gedachten krijgt door dit vastlopen in het leven. Het is namelijk andersom. Men is vastgelopen door de negatieve gedachten en het negeren van de eigen verlangens. Een bewustzijnscoach kan je in dit geval inzicht geven in hoe het universum werkt. Dat vrijwel alles, inclusief jij, bestaat uit trilling en dat dit een bepaalde frequentie heeft. Wanneer jouw trilling wordt bepaald door negativiteit, trekt dit andere negatieve trilling aan. Bijvoorbeeld in de vorm van negatieve gebeurtenissen. Echter, in geval jij positiviteit in de vorm van gedachten en wensen het universum instuurt, zal dit beantwoord worden met positiviteit.

Wat kan je verwachten van coaching in bewustzijn wanneer je in je leven bent vastgelopen?

Tijdens deze coaching zal de focus liggen op het ontdoen van negatieve gedachten en overtuigingen. Welke met gebruikmaking van bepaalde technieken zullen worden vervangen door jouw eigen pure verlangens en wensen. Je zult worden ondersteund bij het leren stellen van de juiste vragen aan het universum. Als ook bij het je eigen maken van een positieve houding, waarmee je je eigen trilling in je voordeel kunt veranderen en positiviteit naar je toe zult trekken.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*