Babymassage cursus

Babymassage cursus

Wil je je baby een zo goed mogelijke start in het leven meegeven, kom dan op babymassage cursus. Of ben je nog zwanger en wil je gebruik maken van zwangerschapsmassage in Zaandam. Om tijdens je zwangerschap zo goed mogelijk voor jezelf en je ongeboren baby te zorgen. Er zijn veel voordelen aan baby- en zwangerschapsmassage verbonden. Je kunt leren communiceren met je baby, diens gezondheid versterken en een goede band opbouwen met behulp van een babymassage cursus. Met gebruikmaking van zwangerschapsmassage in Zaandam kan ontspanning voor de moeder worden bereikt. En een betere zorg voor de baby worden gegarandeerd. Lees hierover meer in deze blog.

De fysieke voordelen van een babymassage cursus en zwangerschapsmassage in Zaandam

Het grote voordeel van een babymassage cursus is, dat je met je baby leert communiceren door middel van aanraking. Je zult tijdens de babymassage cursus vaardigheid opdoen in het intuïtief merken wat je kind fijn vindt en daaraan tegemoet te komen. Regelmatige babymassages hebben een positief effect op het slapen, de spijsvertering, bloedsomloop en het immuunsysteem van je baby. Voorafgaand aan de geboorte kan je kind baat hebben bij zwangerschapsmassage in Zaandam. De vrijgekomen endorfine verlicht eventuele pijn en brengt ontspanning voor de moeder. Een regelmatige zwangerschapsmassage in Zaandam zorgt voor het in balans komen van de energiestromen. Een snellere circulatie van bloed, lymfe en toevoer van zuurstof en voedingsstoffen naar de placenta.

Hoe profiteert de ontwikkeling van de baby door de massages?

 

Naast bovengenoemde fysieke voordelen van de baby- en zwangerschapsmassage heeft je baby er op een andere manier ook baat bij. De rust en ontspanning die eruit voortkomt, is belangrijk voor de groei. Daarnaast is aanraking van levensbelang en nodig voor een gezonde ontwikkeling. Via het volgen van de behoefte van je kind tijdens de babymassage, leert je kind op jou te kunnen vertrouwen. De band tussen jullie zal hierdoor versterkt worden. Door de van hieruit ervaren veiligheid en geborgenheid, kan je kind zich in alle opzichten zo optimaal als mogelijk ontwikkelen.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*