Armband edelsteen in de sieradencollectie

armband edelsteen

Armbanden van edelsteen zijn er in verschillende soorten en maten. Keuze genoeg dus. Armbanden van edelsteen hebben vaak ook een speciale betekenis en er zijn geen andere varianten van de vinden. Alle sieraden met edelsteen zijn dus een authentiek exemplaar. Dit komt omdat niet elke edelsteen hetzelfde is want het is een natuurproduct. Hierdoor zijn alle sieraden van edelsteen weer anders. Als je een sieraad met edelsteen koopt, is dat een leuke toevoeging aan je outfit. Daarbij hebben edelstenen ook een bepaalde werking. Hierover lees je hieronder meer.

Hoe werken edelstenen?

Aan edelstenen zijn een aantal specifieke werkingen toegeschreven. Het geven van een edelsteen sieraad zou je dus kunnen zien als een spirituele boodschap. Met bepaalde edelstenen kun je bepaalde eigenschappen van iemand stimuleren. Een andere werking kan zijn dat een edelsteen je meer zelfvertrouwen geeft of rust. Niet iedere edelsteen stimuleert dezelfde eigenschap of heeft dezelfde werking. Dit hangt namelijk af van het type edelsteen die je uitkiest.

Eigenlijk zijn edelstenen bedoeld om je ondersteuning te geven. Hierdoor kun je weer in balans komen. Het is niet te zeggen welke edelsteen het best bij je past. Je kunt wel op een rijtje zetten wat voor werking van de edelsteen je het liefste zou hebben. Als je bijvoorbeeld belemmerende overtuigingen wilt oplossen past daar de toermalijn het beste bij. Wanneer je een edelsteen wilt die je beschermt tegen stress dan zou je kunnen denken aan de chalcedoon. Er zijn ook edelstenen die je zelfvertrouwen een boost geven, zoals labradoriet. Maar wil je je juist een edelsteen die helpt bij je angsten? Dan heb je weer een andere type edelsteen nodig. Verder kunnen sommige edelstenen ook helpen bij het loslaten van bepaalde gebeurtenissen.

Kralen armbandjes met edelstenen

 

Naast gewone armbandjes met edelstenen zijn er ook kralen armbandjes. Hierin zijn ook edelstenen verwerkt maar net op een wat subtielere manier.  Er zijn verschillende soorten kralen gebruikt die matchen met de edelsteen in de armband.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*