Anime Fashion

anime fashion

Iedereen is tot op zekere hoogte bezig met zijn, haar of hun identiteit. Niet iedereen denkt er dagelijks bewust over na, maar toch straal je met veel beslissingen iets uit. Welke kleding draag je, hoe zit je haar, naar welke muziek luister je en wat deel je op sociale media? Al die schijnbaar kleine keuzes zeggen iets over jouw eigen identiteit, of je het nou wil of niet. Je kunt er ook voor kiezen om wat bewuster over deze dingen na te denken. Wat wil je uitstralen? Wil je misschien laten merken dat je gek bent op anime films en manga strips? Dan kan je daar iets over schrijven op je sociale media. Ook kun je ervoor kiezen om je voortaan alleen nog maar te kleden in anime fashion. Of misschien niet altijd, maar in ieder geval af en toe.

Duik helemaal in de wereld van anime

Anime fashion is net even wat anders dan reguliere mode, maar net als reguliere mode zijn er ook binnen deze tak verschillende soorten. Je kunt jezelf helemaal onderdompelen in de wereld van je favoriete anime film en alle precieze outfits reproduceren, maar je kunt ook kiezen voor een klein detail. Zoals sokken, een strik je haar of met een accessoire, zoals een tas.

Smaakvol en betaalbaar

Anime fashion hoeft helemaal niet duur te zijn. Er zijn voldoende winkels en webshops die het aanbieden, in verschillende sub-stijlen, maten en kleuren. Misschien weet je nog helemaal niet wat er eigenlijk bij je past. Dat kun je langzaam maar zeker zelf gaan ontdekken, door gewoon dingen uit te proberen. Misschien vind je in een keer een perfecte jurk of broek, of misschien is het bij jou meer een trial and error. Hoe dan ook, je komt er wel uit. Dat is ook het leuke van het nadenken over en het vormen van je eigen identiteit. En als anime fashion je daarbij een handje helpt, dan weet je in ieder geval waar je moet beginnen.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*