Wimperextensions

Wimperextensions

Ook al is veel werk tegenwoordig vanuit huis of met maar een beperkt aantal mensen op kantoor, het is van belang dat je er een beetje netjes uitziet. Dat staat professioneel, het is zakelijk ook handig en bovendien is het ook goed voor hoe je je zelf voelt. In je pyjama of joggingbroek op je webcamvergadering verschijnen geeft je niet het gevoel dat je productief en efficiënt bezig bent. 

Naast kleding kan je haar en de verzorging van je gezicht ook al een groot verschil maken. Dat hoeft niet ingewikkeld te zijn, liever niet zelfs. Hoe minder tijd je er aan kwijt bent, hoe beter. Meer tijd om nog wat langer in bed te liggen of gezellig samen met je gezin te ontbijten. Je kunt jezelf daarin best een beetje tegemoet komen, door ’s avonds bijvoorbeeld je kleding klaar te leggen en in het weekend je haar uitgebreid te verzorgen. Ook kun je kiezen voor bijvoorbeeld wimperextensions. Daarmee zie je er altijd wakker uit en ligt de nadruk op je ogen, zonder dat je met veel mascara en eyeliner in de weer moet.

Eenvoudig en niet duur

Wimperextensions zie je steeds vaker. In tegenstelling tot wat mensen soms denken is het geen ingewikkelde ingreep om ze te laten plaatsen. Bovendien is het ook niet erg duur, voor een paar tientjes staan ze er al op. Het betekent ook niet dat je je eigen wimpers verliest, de extra extensions vullen gewoon de extra ruimte op.

Een open oogopslag

Met wimperextensions geef je gezicht een natuurlijk uitziende boost. Je hebt immers al wimpers, en die lijken voller, maar je voegt niks onnatuurlijks toe. Het past daardoor altijd goed bij je gezicht en voelt niet onwennig. Waarschijnlijk valt het anderen vooral op dat je een uitgesprokener gezicht hebt, maar kunnen ze niet helemaal hun vinger leggen op waar het door komt. Het is dus een simpele maar effectieve ingreep, zonder veel poespas, die ook nog goed te betalen is.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*