Waarom zou je een bedrijfsvideo laten maken?

Bedrijfsvideo

Als je een eigen bedrijf hebt wil je natuurlijk zoveel mogelijk klanten binnenhalen. Dit doe je door op de juiste manier marketing te voeren, ook online. Een bedrijfsvideo laten maken is in deze tijd een hele slimme zet, want video’s trekken veel sneller de aandacht dan foto’s. Zeker als je ze op social media kanalen zoals instagram of facebook plaatst. Bedenk je maar eens hoeveel sneller je een video op facebook zou bekijken dan een foto met tekst eronder. De reden daarvoor is dat je er minder moeite voor hoeft te doen. Mensen zijn van nature lui, en ze willen niet teveel moeite hoeven doen om informatie tot ze te nemen. Althans, niet als ze niet gericht naar die informatie op zoek waren.

Een bedrijfsvideo laten maken van een event

Je kunt natuurlijk ook een bedrijfsvideo laten maken van een evenement dat jullie hebben georganiseerd. Deze kun je als een soort visuele samenvatting gebruiken om mensen er een indruk van te geven. Misschien organiseren jullie wel events, en kunnen jullie video inzetten om duidelijk te maken hoe jullie dat doen. Wat voor producten of diensten je ook aanbiedt, een bedrijfsvideo kun je op meerdere manieren inzetten. Je kunt het als reclamemateriaal gebruiken, je kunt er je klanten en relaties een kijkje mee achter de schermen geven, maar je kunt ook een product video laten maken. Deze focust zich vooral op hoe je het product gebruikt, of in elkaar zet. Wat je je klanten ook wilt vertellen of verduidelijken, met een professionele video gaat dat veel makkelijker dan met enkel foto’s en tekst.

Waar vind je een goede producent?

Wil je graag een zogeheten corporate video laten maken, dan heb je daarvoor super veel opties. Er zijn meer dan genoeg bedrijven en freelancers die zich hebben gespecialiseerd in het maken van dit soort bedrijfsvideo’s. Het moet dus niet moeilijk zijn om er een te vinden die past bij wat je voor ogen hebt. Check vooral diens portfolio om zeker te weten dat jullie stijlen matchen.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*