Op zoek naar een wijnproeverij Leiden?

wijnproeverij Leiden

Wil je een leuk dagje met je vrienden of vriendinnen en houdt iedereen van wijn? Wonen jullie in Leiden of woon je er in de buurt dan is de wijnproeverij Leiden iets voor jou. Je kunt hier genieten van veel verschillende soorten wijn die Duitsland en Oostenrijk komen van zeven verschillende wijnboeren, deze wijnboeren produceren of biologische of ecologische wijn. Je kunt er genieten van veel verschillende soorten wijn, met daarbij lekkere kleine hapjes waar je van kunt genieten. 

 

Wijnproeverij combinaties

Wanneer je bij wijnproeverij Leiden, wijn gaat proeven, kun je kiezen uit veel verschillende wijn combinaties. Je hebt namelijk de eenvoudige wijnproeverij, hierbij krijg je zes verschillende soorten wijn met lekkere broodjes, dipjes en hapjes. Kies je voor wijnproeverij combinatie 1 dan krijg je 3 verschillende witte wijn met daarbij een hapje, 2 verschillende rode wijn met daarbij een hapje en je krijgt een dessert. Bij combinatie 2 en 3 krijg je precies hetzelfde alleen krijg je bij de wijnen verschillende soorten hapjes, namelijk de hapjes die het beste bij de wijn passen. De prijzen zijn dan ook van alle drie de combinaties hetzelfde, namelijk €50 euro. Bij combinatie 4 krijg je 6 verschillende rode wijnen met daarbij ook een hapje die bij de wijn past. Ook deze combinatie is €50 euro. Je kunt er ook voor kiezen om een proeverij te nemen bij wijnproeverij Leiden met daarbij een kookworkshop. Je gaat dan verschillende soorten wijn proeven en gaat met de chef tijdens het proeven de lekkere hapjes die erbij horen maken. 

Keuze maken 

Natuurlijk is het dan lastig om een keuze te maken voor welke combinatie je gaat. Je hebt namelijk zoveel keus. Ga je met mensen die bijvoorbeeld niet zo van rode wijn houden dan kies je dus sneller voor combinatie 1,2 of 3 of de eenvoudige wijnproeverij. Maar houd iedereen juist van rode wijn dan kies je dus sneller voor combinatie 4. Als je het heel leuk vind om te koken of bakken dan kies je sneller voor de wijnproeverij met de kookworkshop, zodat je zelf de lekkere hapjes bij de wijn gaat maken. Het is dus helemaal aan jezelf waarvoor je gaat kiezen. Zit je te twijfelen tussen combinatie 1,2 of 3 dan moet je vooral goed kijken naar de hapjes die er bij zitten want vind je bijvoorbeeld de hapjes van een combinatie niet lekker moet je daar ook niet voor kiezen. 

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*