Op zoek naar een schietsport Breda?

schietsport Breda

Woon je in de buurt van Breda of woon je in Breda zelf en je bent helemaal weg van schietsporten, dan is schietsport Breda, ook wal Scope-Shooting iets voor jou. Ze geven individuele trainingen waarin wordt ingezoomd op concentratie, het maken van de juiste beslissingen op het juiste moment en het onder druk kunnen focussen. Ook geven ze teambuilding waarbij de aandacht ligt op onderlinge ondersteuning, respect en het gebruik maken van elkaars inschattingsvermogen en kennis. Bijna alle wapens die ze gebruik zijn op luchtdruk, perslucht of op C02. Verder heb je ook de mogelijkheid om met een laserpistool te schieten. Het is dus helemaal je eigen keus. 

 

Trainingen

Je hebt verschillende trainingen waar je uit kunt kiezen. Je hebt de clinic training. Voor deze training betaal je €83 euro voor 2 uur training. Hier leer je kennis met het schieten en focus. Je schiet met twee verschillende wapens en je krijgt persoonlijk advies en begeleiding. Je hebt ook binnen training hiervoor betaal je €43 euro per uur, je kan met vijf verschillende wapens schieten op korte afstanden. Ook kun je kiezen voor buitentraining. Bij de buitentraining kun je langere afstanden schieten, het is midden in de natuur dus hier kom je erg op rust. Dit is iets duurder als binnen training. Hier betaal je €63 euro per uur. Kies je voor de training jeugd, dan betaal je €34 euro per uur. Ook kun je er voor kiezen om een focustraining te nemen van 3 of 4 dagen, hier betaal je €1150 euro voor. Kies je voor een teambuilding training, dan betaal je per uur €32 euro, per persoon. Wanneer je jonger bent als 18 jaar dan kan je de trainingen volgen maar wel met begeleiding. 

 

Focustraining

Bij schietsport Breda kun je er ook voor kiezen om een focustraining te nemen. Dit is 4 of 5 dagdelen van 3 uur. Bij dagdeel 1 ga je werken aan je focus en concentratie techniek, je ademhalingstechniek, met praktijk ga je indoor met pistool en geweer schieten. Dagdeel 2 is in verdieping van dagdeel 1 en met praktijk ga je indoor karabijn en geweer. Dagdeel 3 is empty-mind techniek en praktijk indoor match pistool en match geweer schieten.  Dagdeel 4 is target schieten met een waarvan naar keuze en dan dagdeel 5 is lange afstand precisie geweer schieten outdoor, volautomatisch geweer middellange afstand schieten en hunter field target schieten. 

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*