Een kip groothandel

kip groothandel

Alhoewel wij als particulieren vaak gewoon ons vlees bij een supermarkt kopen is dit bij restaurants, fastfoodketens, hotels en horecagelegenheden wel anders. Dit soort bedrijven kopen hun vlees en producten vaak niet bij een supermarkt maar juist bij een groothandel. De naam zegt het al je kan hier dus voor grote aantallen bepaalde producten en vlees kopen. Dit maakt het ideaal voor bijvoorbeeld een restaurant omdat die natuurlijk erg veel vlees nodig hebben en het dan ook in grote getallen bestellen. Als je kijkt naar bijvoorbeeld een kip groothandel is er te zien dat deze hele kippen maar ook bijvoorbeeld kippenpoten of al voorgesneden en soms al gekruide kipfilet aanbieden. Een groothandel is ook een stuk goedkoper, dit is mede omdat je het natuurlijk in grote aantallen koopt maar ook omdat het een b2b (business to business) model is en de prijzen zonder belasting zijn. Een bekende groothandel waar je soms als particulier soms nog wel eens heen kan gaan is Makro of Sligro. Als je hier gaat shoppen zou je ook merken dat de prijzen exclusief belasting is. 

 

Kip 

De markt rondom kip is erg groot, dit is mede omdat kip een van de meest populairste soorten vlees is en het ook redelijk goedkoop is in vergelijking met andere soorten vlees. Een van de redenen waarom er veel vraag is naar kip en dus ook meer vraag is naar een kip groothandel is het feit dat het een van de meest populairste soorten vlees is voor mensen die op hun gezondheid willen letten. Kippenvlees is namelijk erg laag in vetten, koolhydraten en erg hoog in eiwit. Dit maakt het ideaal voor mensen die veel eiwitten nodig hebben maar niet extreem veel calorieën willen binnenwerken. Kip is dan ook de populairste soort vlees onder de fitness en topsport wereld en door de steeds meer groeiende markt rondom fitness en sport groeit dus ook de markt voor een kip groothandel. 

 

Op zoek naar een groothandel? 

Ben jij nou op zoek naar een goede kip groothandel voor al jouw wensen rondom dit product? Dan zou je eens een kijkje kunnen nemen bij SB Food Solutions B.V. Deze groothandel heeft een groot assortiment aan kippenvlees, zowel gesneden en voorbereiden vlees als helen kippen. Heb jij hier nou interesse in of lijkt dit jou wat? Dan zou je eens een kijkje kunnen nemen op hun website voor meer informatie rondom het aanbod.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*